Udrea, la DNA Ploieşti, despre punerea sub urmărire penală a lui Blaga: Este neaşteptată

| 28 sep, 13:44

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri după-amiază la sosirea la DNA Ploieşti că este "neaşteptată" punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga, arătând totodată, prin trimitere la dosarele sale, că "pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale

Întrebată cum comentează punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga, Udrea a spus că este "neaşteptată, având în vedere că până acum nu l-a întrebat nimeni nimic". 

Totodată, întrebată dacă din punctul său de vedere era cazul ca Blaga să fie pus sub acuzare, ea a spus că nu poate răspunde pentru că nu cunoaşte dosarul. 

"Având în vedere că cel puţin eu sunt întrebată de doi ani de zile despre campanii electorale, mă gândesc că pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale", a adăugat Elena Udrea. 

Surse judiciare au declarat că Udrea a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul în care Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă. 

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală faţă de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenţă, se arată într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ