Udrea, mai „populară” ca niciodată

| 18 mai, 2013

Toate încercările de a rupe ceea cea a mai rămas din aşa-zisul partid de dreapta numit PDL au avut de fapt un singur scop – înscăunarea Elenei Udrea în fotoliul de preşedinte al PP.

Pentru cei care se întrebau de ce niciun lider al dreptei nu-şi asumă leadership-ul viitorului Partid Popular, se profilează în cel mai scurt timp un răspuns. Toate încercările de a rupe ceea cea a mai rămas din aşa-zisul partid de dreapta numit PDL au avut de fapt un singur scop – înscăunarea Elenei Udrea în fotoliul de preşedinte al PP. Nu PP-ul lui Dan Diaconescu, ci un nou Partid Popular.

Mutarea este pregătită pentru zilele următoare, Elena Udrea fiind actualmente într-un „turneu” naţional în scopul de a-i convinge pe cei care au votat-o la Congresul PDL să i se alăture în Partidul Popular. Conform informaţiilor furnizate de sursele noastre, Elenei Udrea i se vor alătura Gheroghe Ştefan şi filiala PDL Neamţ, organizaţia PDL de la Cluj controlată de Emil Boc, Florin Popescu de la Dâmboviţa şi cea mai mare parte a organizaţiei de acolo, organizaţia PDL Braşov controlată de primarul Scripcariu, Gheorghe Falcă de la Arad şi acoliţii săi, precum şi o parte a PDL Prahova, aripa Roberta Anastase. Udrea speră să mai desprindă adepţi şi din alte zece filiale din Transilvania şi Moldova.

Astfel, Traian Băsescu îşi duce la bun sfârşit planul de pedepsire a PDL, care sub mandatul lui Vasile Blaga pare a fi ieşit de sub influenţa şefului statului şi îşi vede totodată împlinit visul de a o instala pe Elena Udrea în fotoliul de lider al Partidului Popular, formaţiune care va deveni noul vehicul politic al preşedintelui Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ