Udrea: Ponta devine primul stand-up comedian al României. Ivan: Udrea, sfătuită de Băsescu să atace

| 22 sep, 2013

Elena Udrea scrie, pe Facebook, că Victor Ponta devine "primul stand-up comedian al României" şi că premierul nu lasă nimic în urmă decât "spectacol mediatic", purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, replicând că deputatul PDL, la sfatul lui Traian Băsescu, încearcă să atraga atenţia asupra ei.

"Victor Ponta devine, rapid şi sigur, primul stand-up comedian al României. Spun asta pentru că, în urmă cu câteva zile, mă acuza pe mine că scriu pe FB în timp ce el munceşte pentru ţară. Ce să vezi? Deşi în vizită oficială în Turcia, Premierul a avut timp să posteze ieri (vineri, n.r.) de vreo patru ori pe pagina proprie de Facebook. Ironic este că Victor Ponta a simţit nevoia să filizofeze pe ceea ce se întâmplă cu România, criticând clasa politică a ultimilor 23 de ani, de care se dezice, pe motiv că a generat doar scandaluri şi nu a construit nimic", scrie Udrea.

Ea îi cere premierului să se oprească din "ipocrizie".

"Domnule Ponta, opriţi-vă odată din ipocrizie! Nu eraţi dvs. pe baricade la Inter anul trecut în vară la tentativa de lovitură de stat? Nu eraţi dvs., domnu' deputat Ponta, în 2007, cu cipilică roşie de Che Guevara pe cap la prima suspendare a lui Traian Băsescu? Şi ce aţi construit dvs. vreodată, domnule Ponta? Sunteţi Prim-ministru în funcţie, dar, în afară de spectacol mediatic, nu lăsaţi nimic în urmă. Cu siguranţă nu veţi face gazoductul Iaşi – Ungheni, de unde, a doua zi după inaugurare, aţi luat conductele şi utilajele pentru că e nevoie de recuzită şi în altă parte. Până şi cele 165 de apartamente ANL pe care le-aţi inaugurat luni la Târgu-Jiu cu mare pompă sunt făcute tot în mandatul meu de ministru al Dezvoltării. Vă recunosc însă pregătirea academică: sunteţi doctor pe bune când vine vorba de dublu discurs!", mai scrie Udrea.

În replică, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că Udrea "ascultă de sfaturile consilierului său, preşedintele Traian Băsescu, şi încearcă să atragă atenţia asupra ei pentru a-şi pregăti candidatura la alegerile prezidenţiale din 2014".

"Doamna Udrea simte o nevoie constantă de a atrage atenţia, de a apărea în presă şi de a se implica în chestiuni care nu o privesc. Probabil consilierul ei, preşedintele Traian Băsescu, o sfătuieşte să lanseze cât mai multe atacuri la adresa liderilor USL pentru a-şi face imagine în vederea candidaturii la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Din păcate pentru echipa Udrea-Băsescu, nu cred că românii mai sunt interesaţi să audă despre eşecurile sau realizările unui fost ministru al turismului care a construit terenuri de fotbal în pantă", susţine Ivan.

Potrivit acestuia, "Udrea ar trebui să-şi găsească şi un hobby separat de politică".

"Dumneaei dă impresia că nu are ce face şi că se plictiseşte, ca şi preşedintele Traian Băsescu, după cum a demonstrat-o inclusiv acţiunea acestuia de ieri (sesizarea CC în legătură cu legea care stabileşte pragul de 30% pentru validarea referendumului - n.r.). Împreună sau separat, doamna Udrea şi preşedintele Băsescu ar trebui să îşi găsească o ocupaţie mai serioasă, nu atacurile gratuite şi punerea de beţe în roate. Candidatura la preşedinţie, pe care o doreşte Elena Udrea, nu este un hobby", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ