Udrea: Ponta rămâne un fricos, nu ne spune despre cine este vorba în postarea de pe Facebook

| 13 ian, 10:46

Elena Udrea îl critică pe fostul premier Victor Ponta pentru că "nu are curajul" să spună despre cine este vorba în postarea sa de joi seara de pe Facebook în care afirmă că "poate Coldea ordona, dar altcineva executa".

"Dl Ponta și acum, până și în acest moment, rămâne un fricos. Dacă dl Ponta cât a fost prim-ministru ar fi avut curaj să acționeze conform legilor din această țară și funcției pe care o avea, nu eram în situația de astăzi cu România, cu sistemul creat de Coldea și Kovesi. Dl Ponta nu ne spune despre cine este vorba. Trebuie să facem ghicitori să vedem cam cine ar putea să fie", a afirmat Udrea într-o intervenție la RTV.

Întrebată dacă ar putea fi vorba în postarea lui Ponta despre procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, Elena Udrea a răspuns: "Putem face această supoziție".

Fostul premier Victor Ponta a scris joi pe contul său de Facebook că și dosarul său, la fel ca și cel al președintelui PSD, Liviu Dragnea, "a fost făcut" tot în biroul de la Cotroceni, dar cu diferența că șeful statului era Klaus Iohannis, nu Traian Băsescu.

Ulterior, Ponta a completat postarea, afirmând că în ambele situații în biroul prezidențial era prezentă o altă persoană decât generalul Coldea, iar aceasta "executa".

"(...) NU Generalul COLDEA a fost in birou la Băsescu / Iohannis! Poate Coldea ordona (nu știu) dar altcineva executa (asta știu)!", a scris Ponta pe rețeaua de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ