Udrea participă la un protest pe pârtia de la Voineasa

| 31 aug, 2013

Elena Udrea va participa la un protest pe pârtia de la Voineasa. Fostul ministru al Turismului scrie pe Facebook despre aşteptările pe care le are în urma acestui demers.

"Particip astăzi la protestul iniţiat de grupul de iniţiativă "Noi vrem să schiem în România" pe pârtia de la Voineasa (Transalpina Ski Resort). E o încercare de a determina Guvernul să aloce cele aproximativ 10 milioane de euro necesare finalizării unui proiect realizat în proporţie de 92% şi care poate genera mai mult de 3.000 de locuri de muncă şi importante venituri din taxe şi impozite la nivel local şi central", scrie Elena Udrea.

De altfel, participanţii au aşteptări mari de la protest. "Credem că o să reuşim să avem cel mai mare lanţ uman din România. Vă aştept pe pârtie pe toţi cei care cred că "şi la noi se poate" să avem condiţii ca în Austria, Franţa sau Elveţia", conchide Udrea.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ