Udrea, reacție după decizia CCR: Cei care au țipat că se va dezincrimina abuzul în serviciu se dovedesc a fi niște mincinoși

| 15 iun, 16:43

Decizia Curții Constituționale de miercuri demonstrează că toți aceia care până acum țipau că se dorește dezincriminarea abuzului în serviciu nu sunt decât niște mincinoși, a acuzat Elena Udrea, într-un comentariu pe contul său de Facebook.

Aceasta a mai precizat că judecătorii CCR nu au făcut decât să se pronunțe conform competențelor și că acum este treaba Parlamentului să corecteze legislația.

”CCR s-a pronuntat in cazul abuzului in serviciu, considerand neconstitutionala sintagma "indeplinire defectuoasa a atributiilor".
Fac urmatorul comentariu la cald:
1) cei care au tipat ca se va dezincrimina abuzul in serviciu, se dovedesc niste mincinosi care au vrut sa puna presiune pe judecatorii CCR
2) Curtea s-a pronuntat conform competentelor pe care le are si raportat la aspectele care i-au fost invederate
3) Acum este treaba Parlamentului sa corecteze in legislatia penala textul abuzului in serviciu.

Parlamentul nu poate sa astepte sa fie scoase castanele din foc, aruncate chiar de catre parlamentari!!!, cu mana Curtii Constitutionale”, a scris Udrea pe Facebook.
Curtea Constituțională a României a admis, miercuri, că abuzul în serviciu este parțial neconstituțional. Astfel, articolul de lege trebuie redefinit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ