UE ar putea debloca 4 mld. de euro pentru autostrăzile românești

| 14 iun, 2013

Fonduri de 4 miliarde de euro ar putea fi deblocate de UE pentru construcția autostrăzilor din România. Ministerul Transporturilor așteaptă un document oficial care să ateste că programul este din nou funțional.

”Având în vedere ceea ce am făcut, ne face să sperăm că acest program va fi deblocat. Toate auditurile care au fost la minister, atât din România, cât și cel de la Comisia Europeană ne-au confirmat că s-au implementat corect procedurile”, a spus ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la România TV.

Fenechiu a menționat că toate cele 4 miliarde de euro care ar urma să intre în bugetul statului trebuie contractate în acest an, iar lucrările trebuie încheiate până la sfârșitul anului 2015.

”Nu se mai pot face autostrăyi noi. Sunt cele pe care s-au făcut procedurile de achiziții”, a spus ministrul. ”Cu acești bani aproape finalizăm coridorul pentru Constanța-Arad”, a adăugat el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ