UEFA a redus suspendarea clubului turc Fenerbahce de la 3 la 2 ani

| 15 iul, 2013

Clubul turc de fotbal Fenerbahce, judecat în scandalul meciurilor trucate, a primit o reducere a suspendării din cupele europene de la 3 la 2 sezoane, în care este inclusă şi viitoarea ediţie a Ligii campionilor, în care ar fi avut dreptul să dispute turul 3 preliminar, ultima decizie fiind luată, în apel, astăzi.

Apelul Fenerbahce SK a fost acceptat parţial. În consecinţă, clubul turc va fi exclus în următoarele 2 cupe europene la care se va califica. Care include şi ediţia 2013/2014 a Ligii campionilor", se arată în comunicatul instanţei europene. 

În schimb, apelul înaintat de Besiktas, celălalt club din Istanbul implicat, de asemenea, în afacerea meciurilor trucate, prin care contesta excluderea sa de la barajul viitoarei ediţii a Europa League de către instanţa de control şi disciplină a UEFA, a fost respins. Sancţionea a fost, aşadar, menţinută.

"Cele două cluburi turceşti au posibilitatea de a face apel la deciziile comisiei de apel a UEFA la Tribunalul arbitral pentru sport", precizează comunicatul Uniunii europene de fotbal, care nu a decis încă echipele ce vor înlocui Fenerbahce şi Besiktas.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ