Ultima dorinţă a lui Nicolae Ceauşescu înainte să moară

| 12 apr, 14:59

Ofiţerul care i-a executat pe soţii Ceauşescu a făcut dezvăluiri incredibile despre momentul în care i-a omorât pe cei doi dictatori.

Paraşutistul Ionel Boeru se oferise voluntar pentru o misiune de Crăciun despre care nu ştia nimic. A descoperit însă că trebuia să împuşte doi oameni neînarmaţi.

Boeru ştie că gloanţele lui i-au ucis pe dictatori pentru că, atunci când a început să tragă, unul dintre cei trei militari din plutonul de execuţie nu s-a putut mişca preţ de câteva secunde, iar al doilea nu şi-a pus arma pe automat şi a tras doar câteva focuri, pe rând.

Ofiţerul a povestit că soţii Ceuşescu au cerut să moară împreună. Deşi procedura prevedea ca ei să fie executaţi separat, el le-a îndeplinit acea ultimă dorinţă. Şi îl consolează gândul că a apăsat pe trăgaci înainte ca dictatorii să îşi piardă controlul.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 apr, 23:06
tyrex
Bravo bai "eroilor" v-ati impuscat comandantul suprem in ziua de Craciun. A-ti aruncat blestemul pe capul romanilor pentru o suta de ani.Bucurati-va si fiti fericiti kriminalilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ