Ultima fiţă în Londra! Scaune de frizerie Bentley cusute cu diamant

| 12 dec, 2013

Proprietarul unei frizerii dintr-un cartier de lux al Londrei a decis că trebuie să aducă ceva special afacerii sale. El s-a hotărât să înlocuiască vechile scaune cu unele făcute la comandă de constructorul auto de lux Bentley.

Londonezul Brent Pankhurst a vrut să vină în întâmpinarea clienţiilor frizeriei sale de lux cu ceva inedit. Astfel el a apelat la serviciile constructorului de lux Bentley pentru achiziţionarea unor scaune cu totul şi cu totul deosebite.

Bentley, constructor auto britanic de lux, dornic să-și extindă amprenta în spațiul bunurilor de lux ( a introdus recent o colecție de genți de mână din piele , o linie de mobilier high-end și chiar un parfum semnătură ), a acceptat propunerea afaceristului.

Rezultatele sunt într-adevăr foarte frumoase. Scaunele sunt extrem de confortabile,  din piele roşie şi negra, braţele acestora sunt extinse pentru a sprijini mâinile clienţilor, iar cusăturile lor sunt de diamant.

Totul arată somptuos şi elegant, exact cum şi-a dorit proprietarul frizeriei, Brent Pankhurst. "Scaunele noastre Bentley - sunt locul perfect pentru a sta pe spate ca să ne asigurăm că nu vei pleca cu un fir de păr din loc ", spune londonezul.

În această frizerie de lux preţurile unui tuns se învârt în jurul sumei de 50 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ