ULUITOR. De ce au renunţat jumătate din săracii din Deva la mâncarea de la cantina socială

| 12 noi, 2014

Numărul solicitanţilor de ajutor de la cantina socială din Deva a scăzut la jumătate, după ce primăria a condiţionat hrana săracilor de prestarea de ore de muncă în folosul comunităţii.

Numărul porţiilor de mâncare care se pregătesc zilnic la cantina socială a Primăriei Deva a scăzut la jumătate, după ce autorităţile locale au condiţionat acordarea acestei forme de ajutor de efectuarea a 30 de ore de muncă în folosul comunităţii de către beneficiarii alimentelor primite.

"Printr-o hotărâre de Consiliu Local, adoptată anul trecut, s-a stabilit că vor beneficia de acest ajutor doar persoanele care muncesc. Pe cale naturală, din 400 de persoane numărul a scăzut la 200. Nu sunt multe ore de muncă în folosul comunităţii. Se pare însă că oamenii nu sunt prea obişnuiţi cu munca şi s-au retras, dar nici nu beneficiază de aceste ajutoare", a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

Potrivit acestuia, Consiliul Local Deva a aprobat pentru 2014 un buget care să acopere atribuirea unui număr de 400 de porţii de mâncare la cantina socială a primăriei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ