Un angajat al ANAF va fi audiat în dosarul fostului șef al ANAF, Sorin Blejnar

| 26 dec, 10:04

Judecătoarea Corina Ciobanu, din Curtea de Apel București, va redeschide pe data de 11 ianuarie 2016 dosarul în careSorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, este sunt acuzat că ar fi comis fapte de corupţie.

În cauză mai sunt judecați: Viorel Comăniţă, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, dar şi Florin Dan Secăreanu, fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, Radu NemeşDiana Nemeş - la acel moment, administrator la SC Excella Real Grup SRL, George Guliu - la acea dată, asociat şi administrator la SC Excella Real GrupSRL Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, Dumitru Chirvăsitu - la acea dată, administrator în fapt al SC Inkasso Jobs SRLMihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, şi Lucian Florin Ionescu - la acel moment, administrator la SC Delta Oil LogisticSRL.

Mai mult, procurorii au dispus şi trimiterea în judecată a mai multor persoane juridice, pentru evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. 

La un termen viitor, în fața instanței de judecată va fi audiat un reprezentant ANAF. În acest sencu, Curtea de Apel București a dispus emiterea unei adrese către această instituție, în vederea desemnării unei persoane abilitate, care să se prezinte în faţa instanţei în vederea audierii în legătură cu temeiul și modalitatea de constituire ca parte civilă în procesul penal.

În dosar, DNA arată că bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu suma de 242.642.205,44 de lei (aproximativ 56 de milioane de euro).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ