Un anumit FRUCT îţi garantează sâni FERMI. Află care e

| 02 oct, 14:39

Ai face orice să previi lăsarea sânilor tăi? Ei bine, iată un lucru cu adevărat plăcut pe care îl poţi face şi care îţi garantează sâni fermi pentru totdeauna, scrie RomaniaTv.

Consumul de ananas este cel care menţine fermitatea sânilor tăi. Aşadar, prin simpla introducere a ananasului în alimentaţia ta zilnică, îţi vei ajuta sânii să rămână frumoşi.

Acest fruct este bogat în antioxidanţi, dar şi în alţi nutrienţi care oferă elasticitate pielii tale. Mai mult decât atât, un alt avantaj al consumului de ananas este că previne apariţia cancerului.

Şi digestia este îmbunătăţită de consumul de ananas, acesta având în compoziţia sa atât fibre solubile, cât şi fibre insolubile, ceea ce garantează o digestie rapidă, care te ajută să îţi menţii silueta.

Te întrebi cum ai putea introduce ananasul în alimentaţie? Îl poţi consuma fie ca atare, fie într-o salată de fructe ori chiar sub formă de smoothie.

Tag-uri: ananas, fruct, sani, sani fermi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 17:43
gigivira
oportunitate
Oportunitatea numarul unu ! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi ! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si prosperitate ? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani ! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai nici un fel de expierenta ! Cere acum detalii mai multe la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ