Un bărbat condamnat pe viaţă în Germania a fost adus în România pentru executarea pedepsei

| 11 mar, 10:11

Un bărbat condamnat de o instanţă din Germania la închisoare pe viaţă, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, a fost adus vineri dimineaţă în ţară de o escortă formată din poliţişti ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române.

"Autorităţile germane au reţinut că, în noaptea din 24 spre 25 octombrie 2012, bărbatul în cauză şi o altă persoană, în timp ce se aflau în vizită la victimă, au sustras obiecte de valoare din locuinţa acesteia, precum şi un autoturism, iar pentru a se asigura că fapta nu le este descoperită au omorât victima", informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei. 

Pe 13 ianuarie, Curtea de Apel Oradea a transmis Biroului Naţional Interpol Bucureşti sentinţa penală de recunoaştere a hotărârii pronunţate de Tribunalul Klave din Germania, dispunându-se ca persoana condamnată să execute pedeapsa detenţiei pe viaţă pe teritoriul României. 

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost preluat de o echipă din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ