Un bărbat orb a fost dat jos din avion. Ce reacţie neaşteptată au avut pasagerii

| 19 noi, 2013

Un eveniment fără precedent a avut loc în urmă cu câteva zile în oraşul american Philadelphia, când o cursă a companiei US Airways a fost nevoită să anuleze zborul spre Long Island, după ce pasagerii au părăsit aeronava într-un gest de solidaritate, potrivit CBS.

Protestul inedit a avut loc după ce un bărbat orb, Albert Rizzi, a fost dat jos din avion. Conflictul a început în momentul în care una dintre stewardese a devenit agresivîă când a remarcat că Doxy, câinele însoţitor al bărbatului, stătea pe culoarul avionului, când ar fi trebuit să stea sub scaunul din faţa lui Rizzi. Reprezentanţii companiei au declarat despre câine că era „agitat şi părea că nu poate fi controat de Rizzi“ şi, pentru că „bărbatul a devenit agresiv verbal, echipajul de zbor a decis ca el să fie dat jos din avion“. Măsura i-a înfuriat pe cei 33 de pasageri ai aeronavei, care au refuzat să mai continue drumul cu US Airways. În schimb, compania a pus la dispoziţia călătorilor un autobuz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2013
DelMihay10
VREI SA CASTIGI UN BAN IN PLUS?
Dorim sa conlucram cu persoane care vor sa lucreze de acasa ( freelanceri ) pe calculator.
Despre ce este vorba?!
Te înscrii în cadrul Campaniei MailDirect - prima si singura platformă din Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal - primiţi zilnic e-mailuri pe care trebuie sa le deschideţi...si banutii se aduna.
Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe!
Înscrie-te pe link-ul următor şi începe să câştigi bani chiar din acest moment.
Fa bani de acasa!! Inregistreaza-te: ://www.maildirect.ro/inregistrare/2051fb172ed97959e0ea723624cb180d. PRIMESTI 6$ AUTOMAT LA INREGISTRARE!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ