Un candidat la Primaria Capitalei vrea sa desfiinţeze sectoarele

| 03 aug, 13:36

Deputatul PNL Costică Canacheu, înscris în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului liberal pentru alegerile la Primăria Capitalei, a afirmat luni că va iniția un proiect de lege pentru reorganizarea orașului București în 24 de districte.

"Mă interesează Bucureștiul. Îl cunosc foarte bine și din perspectiva de cetățean și contribuabil și din perspectiva de participant la deciziile din administrația orașului și din Legislativul țării. La București, nu trebuie așteptat vreun Mesia. Cam așa s-au derulat alegerile și la București, nu numai la București, în ideea că un om providențial va veni și va rezolva toate problemele orașului. (...) Eu am să inițiez un proiect de lege privind reorganizarea orașului București. Proiectul de lege a mai fost propus în Parlament, dar, din păcate, nu am avut până acum numărul suficient de voturi pentru a da Bucureștiului o lege care să îl pună în situația de a gestiona un buget de mare capitală europeană așa cum se dorește, să fie polul european în estul Europei", a afirmat, luni, Canacheu, la Palatul Parlamentului, înainte de ședința Biroului Politic Național al PNL.

Potrivit lui Canacheu, proiectul prevede organizarea de 24 de districte, un consiliu municipal și un buget unic, care să poată fi gestionat în așa fel încât toate cartierele și vecinitățile orașului să poată beneficia de programe de dezvoltare, agreate, inițiate pe bază consensuală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ