Un CELEBRU cântăreţ din România s-a dezbrăcat pe Facebook. Vezi cum se atinge uşor pe corp FOTO

| 24 aug, 18:29

Un interpret roman in cautare de aprecieri din partea fanilor a intrat si el in lumea divelor. Cantaretul a postat un mesaj romantic adresat fanilor, insotit de o fotografie stilizata la bustul gol, potrivit Cancan!

Raoul, caci despre el este vorba, a vrut probabil sa eclipseze conul de umbra in care se afla in acest moment si a postat un mesaj adresat in special doamnelor si domnisoarelor. Cantaretul a apelat la o maxima in versuri, atasand o fotografie alb-negru, considerata de el "de colectie".

Raoul a realizat insa ca a exagerat si in mai putin de jumatate de ora, a sters postarea. Totusi, va aratam acum de ce s-a rusinat Raoul atat de mult incat sa actioneze butonul "delete".

Citeste si: "Mădălina Manole nu s-a sinucis!" Declarații controversate despre moartea artistei

Dezbraca-ma...ia-ma in brate

"Dezbraca-ma de tine..Imbraca-ma cu noapte si saruta-ma cu stele. Ia-ma in brate, in bratele tale. Da florilor parfumul tau, inmiresmata inspiratie divina. In trupul meu curge iubire....Secat de tine, blestem visele sa-mi tina ochii-nchisi. Ia din mine cealalta jumatate a noptii si arata-i calea sapata de tine prin venele orelor" a scris Raoul, inainte sa stearga postarea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 09:58
Ana
Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ