Un cetățean turc s-a legat cu lanțuri în la sediul DNA. Spune că vrea dreptate

| 20 ian, 14:16

Un bărbat a protestat, marţi, în faţa sediului DNA, unde s-a legat cu un lanţ de grilajul unei fereste, nemulţumit că din contul bancar i-ar fi dispărut 160.000 de euro, acesta fiind dus la Secţia 3 Poliţie, după ce jandarmii au reuşit să taie lanţul.

Bărbatul, Cuma Guldal, cetăţean turc, în vârstă de 54 de ani, a venit în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi, în câteva secunde, s-a legat de gât cu un lanţ, pe care l-a prins imediat cu un lacăt de grilajul unei ferestre.

Jandarmii care păzesc sediul DNA au mers să discute cu bărbatul, care le-a spus că CEC Bank nu poate justifice dispariţia din conturile sale a sumei de 160.000 de euro, pe care el ar fi depus-o într-un cont, după vânzarea unui teren cu 270.000 de euro.

Potrivit bărbatului, terenul ar fi fost vândut în 2007, iar după ce a depus banii în bancă, ar fi împuternicit un prieten să ridice, din contul său, suma de 50.000 de euro. Ulterior, angajaţii băncii nu i-ar mai fi dat niciun detaliu referitor la contul său, astfel că bărbatul îi acuză pe aceştia că i-ar fi furat banii.

Bărbatul a mai spus că vrea să se facă dreptate şi că le cere procurorilor să facă cercetări în acest caz.

Întrebat de ce s-a legat cu lanţul în faţa sediului DNA, bărbatul a spus că în acest fel se procedează şi în Turcia atunci când instituţiile judiciare nu iau măsuri.

La faţa locului a venit un echipaj al Jandarmeriei Capitalei, bărbatul a fost înconjurat de aproximativ şase jandarmi, dintre care doi au ţinut în dreptul acestuia o jachetă, pentru a nu se vedea cum taie lanţul.

După câteva minute, lanţul a fost tăiat, iar bărbatul a fost preluat de echipajul Jandarmeriei şi dus la Secţia 3 de Poliţie, unde cel mai probabil va fi sancţionat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ