Un deputat şi-a dat demisia din Parlament

| 02 mar, 13:06

Deputatul neafiliat Florin Popescu a anunțat miercuri, în plenul Camerei Deputaților, că demisionează din Parlament.

„Subsemnatul Popescu Florin Aurelian (...), deputat ales în Parlamentul României sesiunea 2012 — 2016, vă înștiințez că (...) îmi înaintez demisia din funcția de deputat”, a declarat Florin Popescu, în plenul Camerei.

„Vă urez succes tuturor în activitate și salutări dvs. și familiilor. Sper ca Parlamentul să devină o instituție puternică în România, în care fiecare dintre dvs. să dați tot ce e mai bun. Vă mulțumesc pentru colaborare tuturor de la stânga la dreapta”, le-a transmis deputatul.

În 2014, Camera Deputaților a respins cererea de arestare a deputatului Florin Popescu.

DNA a cerut atunci aviz pentru arestarea preventivă a lui Aurelian Florin Popescu, în dosarul în care acesta era acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetățenilor în campania electorală din iunie 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ