Un deţinut cu o condamnare de 17 ani a evadat de la Penitenciarul Miercurea Ciuc

| 29 noi, 2013

Un bărbat condamnat la 17 ani de închisoare pentru tâlhărie, care îşi executa pedeapsa în Penitenciarul Miercurea Ciuc, a evadat, joi seară, de la gospodăria agrozootehnică a unităţii de detenţie, unde era cazat.

Potrivit unui comunicat transmis vineri dimineaţă şi semnat de directorul Penitenciarului Miercurea Ciuc, Ioan Blaga, joi seară, în jurul orei 21.45, deţinutul, Dorin Rozorea, în vârstă de 38 de ani, din Zărneşti (Braşov), care executa pedeapsa în regim deschis, a părăsit Gospodăria Agrozootehnică a penitenciarului, unde era cazat.

Bărbatul are o condamnare de 17 ani de închisoare pentru tâlhărie, aflându-se în penitanciar din anul 2001.

Conform sursei citate, conducerea Penitenciarului Miercurea Ciuc a constituit o echipă pentru prinderea deţinutului, totodată fiind anunţate inspectoratele de poliţie ale judeţelor Harghita, Covasna şi Braşov şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Harghita.

Reprezentanţii penitenciarului precizează că la gospodăria agrozootehnică de unde a fugit deţinutul sunt cazate persoanele private de libertate clasificate în regim deschis şi care desfăşoară diverse activităţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri dimineaţă, că se fac cercetări şi investigaţii, iar patrulele de ordine publică şi de Poliţie Rutieră sunt în alertă pentru prinderea deţinutului.

"Poliţiştii au fost alertaţi şi, în special prin structurile operative de ordine publică şi Poliţie Rutieră, asigurăm sprijin pentru prinderea şi reîncarcerarea deţinutului", a spus Filip.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ