ALERTĂ! Un deţinut a evadat din penitenciarul Jilava. FOTO

| 06 aug, 2014

Conducerea Penitenciarului Jilava a dispus demararea unei anchete administrative privind circumstanţele ce au condus la părăsirea luni a punctul de lucru 'Post Trafo' de către un deţinut condamnat pentru furt.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), pentru capturarea deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov.

De asemenea, cetăţenii sunt rugaţi ca în cazul în care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de telefon 112. Totodată, aceştia pot suna la Penitenciarul Bucureşti Jilava.

Ioniţă Constantin are 1,87 m, corpolenţă atletică, frunte lată, nas drept, ochi căprui, bărbie bilobată, faţă ovală, păr şaten închis. Acesta este tuns scurt, are barba proaspăt rasă şi poartă un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport adidas albi cu negru şi şapcă galbenă.

Luni după-amiaza s-a constatat că deţinutul de 39 de ani, condamnat definitiv la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru 'Post Trafo' în timp ce desfăşura activităţi lucrative în exteriorul unităţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ