Dispozitiv de interceptare descoperit sub o maşină a sindicatului Poliţiei

| 22 aug, 2013

Un dispozitiv de interceptare a fost găsit din întâmplare sub o maşină a MAI, deţinută de Sindicatul Naţional al agenţilor de poliţie. Mașina era folosită de mai multe persoane, printre care şi liderul de sindicat, Iulian Surugiu.

Iulian Surugiu a declarat că va sesiza organele în drept, dar şi SRI, pentru a lămuri situaţia. "Urmează să sesizăm organele în drept şi vom adresa o rugăminte către SRI să facă verificări să ştim cine ne monitorizează. Dispozitivul a fost descoperit în urmă cu două zile. Am aşteptat, poate 'colegii' (n.r. cei care l-au montat) vor căuta dispozitivul, să îl înapoiem pentru a nu le lipsi din gestiune. A fost o scurgere de informaţii, nu am avut de gând să facă publică chestiunea. Nu mă simt ameninţat, doar puţin deranjat", a declarat el.

“Este un dispozitiv de emitere, de poziționare GPS, are marjă mică de eroare, costă aproximativ 300 de euro, are o cartelă SIM. Vom trece pe la SRI și alte instituții pentru a vedea, în urma unui inventar, dacă le lipsește acest dispozitiv ca să-l înapoiem, nu de altceva”, a declarat o altă persoană care a condus această mașină. Acesta a spus că singura curiozitate pe care ar putea să o aibă cineva este “de a ști unde ne aflăm pentru a contracara abuzurile pe care urmează să le sesizăm”.

Toader Paraschiv, vicepreședintele Sindicatului Național al Poliției, a declarat că “Nu este un semnal de alarmă.”. Acesta spune că încă din urmă cu un, în urma unei solicitări, cei din sindicat au înțeles că au telefoanele interceptate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2013
Telefon Anti Interceptare
Telefonul anti interceptare
Acum oricine poate afla daca si cand anume ii sunt ascultate convorbirile telefonice.
Telefonul anti interceptare cu IMEI variabil te anunta de fiecare data cand apelul este interceptat, sau cand telefonul este localizat.
Mai mult aici: http://anti-interceptare.weebly.com

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ