Un hoţ de telefon i-a trimis proprietarului telefonului lista de contacte scrisă pe hârtie

| 26 noi, 2013

Un hoţ de telefon a copiat cu multă răbdare pe 11 coli de hârtie o listă lungă de contacte înregistrate într-un iPhone pe care l-a furat, după care le-a trimis prin poştă proprietarului său, a anunţat luni China Nouă.

Aparatul smartphone furat conţinea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu le avea salvate în altă parte, s-a arătat mai îngrijorat de pierderea acestora decât de furtul telefonului în sine, a relatat agenţia China Nouă.

Convins că hoţul de buzunare i-a furat telefonul atunci când s-au aflat în acelaşi taxi, Zou a trimis mesaje ameninţătoare la adresa acestuia.

"Ştiu că aţi stat alături de mine. Pot să vă asigur că vă voi găsi. Uitaţi-vă la contactele din agenda telefonului şi veţi vedea cu cine aveţi de-a face...", i-a scris el.

Zou Bin lucrează în domeniul băuturilor alcoolice, cunoscut în China pentru legăturile sale cu grupurile criminale.

"Dacă aveţi bun simţ, să-mi trimiteţi telefonul la adresa următoare", a conchis el.

Câteva zile mai târziu, el a primit un colet mic cu cartela SIM şi 11 coli de hârtie pe care erau înscrise toate numerele înregistrate în telefonul său, a anunţat China Nouă, afirmând că Zou Bin a rămas "stană de piatră" văzând gestul hoţului.

"A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul câte unul cele 1.000 de contacte, nume şi şirurile de cifre. Îmi imaginez că mâna sa s-a umflat" de la atâta scris, a comentat Zou, citat de agenţia de presă.

Zou presupune că furtul a avut loc în noiembrie, undeva între Yiyang şi Changsha, în provincia Hunan (centru).

Internauţi chinezi au lăudat luni abnegaţia hoţului de iPhone, unii supranumindu-l "conştiinţa întregii corporaţii (a hoţilor)".

"Ce hoţ simpatic şi devotat! Iată unul care are adevărate valori etice", a subliniat în legătură cu acest caz un utilizator al reţelei de socializare Weibo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 dec, 23:17
Login
Выплата 86 818 p
Aктивировать счeт
Подробнее по ссылке: https://bit.ly/95628?AAAAAobiectiv.infoBBBBB
17 mar, 06:40
Login
Возврат 83 234 p
Балaнс нaчислeн
Подробнее по ссылке: https://bit.ly/58445?AAAAAobiectiv.infoBBBBB

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ