Un impresar a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții din ”Colectiv”

| 28 oct, 10:19

A fugit cu banii strânşi la un concert caritabil pentru victimele din ”Colectiv”, dar nimeni nu a făcut nimic să îl tragă la răspundere. Este vorba despre impresarul Sorin Săraru care, deşi nu a dat victimelor banii colectați din bilete la concertul Angelei Gheorghiu din noiembrie 2015, continuă să organizeze evenimente. Are probleme financiare se scuză impresarul.

Potrivit tolo.ro, spectacolul a avut loc pe 29 noeimbrie 2015. Din donații directe s-au strâns atunci 200.000 de lei, iar din vânzarea biletelor echivalentul a 50.000 de euro. Totuși, această ultimă sumă nu a mai ajuns niciodată la victime.

”Am o fată, Ioana, de vîrsta celor din club. Mi-am imaginat cum ar fi să fiu în locul lor, cu viața Ioanei atîrnînd de un fir de ață. Mi-am rugat prietenii, pe oamenii de la casa regală a României, pe toți să vină să cumpere bilete”, a povestit Angela Gorghiu.

Soprana a povestit că reprezentanta ei în România și PR-istul ei i-au recomandat fundația Andreei Marin pentru acest eveniment.

”Andreea a fost extrem de riguroasă și de corectă cu fiecare detaliu”, a povestit reprezentanta Angelei Gorghiu, Sorana Savu.

Cei de la fundație susțin că nu-l cunoșteau pe Săraru, cel care avea să nu mai dea banii niciodată răniților din ”Colectiv”. Acesta a argumentat că nu a dat banii pentru că are probleme financiare.

”<> financiară a lui nu s-a văzut în activitatea lui pentru că a organizat câteva evenimente importante după evenimentul caritabil, cum ar fi concert lui Hrușcă. S-a mișcat anul ăsta, dar nu a dat un leu, deși justiția îl obligă, pentru că fundația Andreei Marin l-a dat în judecată. Și ei erau uluiți că s-a ajuns aici.

El a derulat afacerile pe alte firme. Angela Gorghiu spunea că e o chestiune de onorare, deci Justiția trebuie să se pronunțe, iar victimele din ”Colectiv” nu trebuie să fie victime din nou ale unui om lipsit de conștiință. Deja e mult prea mult. Hoție cu banii donați pare prea mult până și pentru România”, a susținut Cătălin Tolontan pentru B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ