Un interlop periculos a dispărut din arestul la domiciliu

| 26 mai, 13:00

Un interlop periculos din Gorj a dispărut din arestul la domiciliu. El era judecat după ce a dat sprgeri de sute de mii de lei în vilele unor afacerişti şi avocaţi celebri de unde a furat ceasuri de lux şi bijuterii. Acum e în consemn la frontieră, dar nu se ştie dacă mai e sau nu în ţară. Individul a devenit celebru după ce a incendiat uşa unui poliţist şi a distrus maşina unui şef de post.

Petre Stăncioi, fostul patron al Clubului FTE din Târgu-Jiu, trimis în judecată pentru furt calificat a dispărut. Acesta se afla în arest la domiciliu, iar polițiștii desemnați să-l supravegheze au constatat ieri că Stăncioiu nu mai este acasă.

Polițiștii au anunțat instanța de judecată care l-a pus în consemn la frontieră, urmând să se stabilească dacă va fi emis mandat de arestare în lipsă. Petre Stăncioi este acuzat că a furat bijuterii din aur și ceasuri din casele mai multor persoane, printre care cea a familiei Filip și a avocaților Dondera.

Potrivit igj.ro, în același dosar sunt judecați alți cinci inculpați. Aceştia sunt acuzaţi că au dat spargeri la casa fostului primar din Rovinari, Dorin Filip, la vila avocaților Dondera, dar şi la casa afaceristului Costi Bicheru, de unde furat ceasuri de aur, bijuterii şi pietre prețioase, prejudiciul fiind estimat la circa 250.000 de lei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ