Un lider PSD îi critică pe magistrații ieșiți în stradă: "Nu au voie să protesteze"

| 18 dec, 20:08

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, critică magistraţii care au ieşit în faţa sediilor instanţelor şi parchetelor în semn de protest faţă de modificările propuse la codul penal şi codul de procedură penală.

Președintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, în timp ce sute de magistrați au ieșit în stradă cu robele în brațe în fața instanțelor, că „nu i se pare normal" acest demers.

„Magistratii n-au voie să protesteze, prin lege n-au voie să protesteteze. Este o lege care încă nu-i finalizată, atunci pentru ce protestează? Amendamentele sunt niște proiectele mai mici care sunt sau nu aprobate. Și la Camera Deputaților au fost depuse amendamente de către colegii mei care au fost respinse. Posibilitatea asta există și la Senat. Să manifestăm preventiv nu mi se pare normal", a spus Badalau, potrivit aktual24.ro.

Un protest fără precedent al magistraților are loc în mai multe orașe din România. Procurorii și judecători din întreaga țară ies astăzi în fața instanței, îmbrăcați în robe pentru a arăta că se opun modificărilor legislației penale.

În același timp, CSM îi cere lui Florin Iordache un răgaz pentru ca și magistrații să aibă un punct de vedere. Iar de la ANI vine un semnal de alarmă că prevederile ar scăpa basma curală aproape 700 de aleși.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ