Un lider UDMR cere ieşirea de la guvernare

| 17 noi, 2014

Presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat ca Uniunea ar trebui sa iasa de la guvernare in acest moment, din mai multe motive, printre care si obstructionarea votului romanilor din diaspora.

"Comunitatea maghiara a dat un mesaj foate clar ca nu vrea ca UDMR sa stea alaturi de PSD", a declarat Antal Arpad, referindu-se la modul in care etnicii maghiari au votat in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Un argument a fost acela ca PSD a distribuit in comunitatile maghiare, intre cele doua tururi de scrutin, mii de fluturasi cu Kelemen Hunor si Marko Bela, fara acordul acestora, lucru considerat de Antal Arpad drept lipsit de moralitate.

Totodata, acesta a spus ca UDMR nu poate fi solidar cu un guvern are a obstructionat votul romanilor din strainatate, incalcand astfel principiile unui stat democratic.

Liderul UDMR Sfantu Gheorghe a dezvaluit ca in acest moment au loc discutii informale in cadrul uniunii, urmand sa se ia o decizie cu privire la iesirea de la guvernare.

Tag-uri: guvernare, UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ