Un lift s-a PRĂBUŞIT în gol la Salina Slănic Prahova

| 06 aug, 2014

Un incident grav a avut loc, miercuri, în Salina Slănic, din judeţul Prahova, după ce un lift care ducea turiştii în salină s-a prăbuşit. Două persoane se aflau în momentul respectiv în ascensor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de urgenţă, însă, din fericire, victimele se află în afara oricărui pericol.

Potrivit unor surse de la salină, unul dintre cele două lifturi care deservesc mina s-a defectat, astfel că niciunul dintre cele două nu mai funcţionează, ele fiind interconectate.

În aceste condiţii, turiştii care se aflau în salină sunt scoşi din mina de vizitare printr-un tunel care face legătura cu mina de exploatare, iar de acolo sunt preluaţi de microbuze.

La faţa locului se află trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova care acordă asistenţă medicală persoanelor care ies din mină.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat pentru AGERPRES că, până la acest moment 11 persoane care au ieşit din salină au solicitat asistenţă medicală, şapte dintre acestea suferind atacuri de panică, iar patru dintre ele având traumatisme uşoare la nivelul genunchilor şi al picioarelor. O persoană care a suferit un traumatism la genunchi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Reprezentanţii salinei nu au putut preciza câte persoane se aflau în mina de vizitare în momentul în care liftul s-a defectat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ