Un milion de exemplare în câteva zile, pentru romanul lui Murakami

| 18 apr, 2013

Cel mai recent roman al lui Haruki Murakami, "Ştersul Tazaki Tsukuru şi anii săi de pelerinaj" a fost primul în clasamente ca număr de comenzi, înainte de lansarea oficială.

Datorită cererii mari, în ziua lansării editura a fost nevoită să imprime alte 100.000 de exemplare. În doar câteva zile, tirajul cărţii a depăşit un milion de exemplare.

În cele 370 de pagini ale noului roman, Murakami urmăreşte povestea unui tânăr care se străduieşte să-şi vindece rănile provocate de o traumă din trecut, cu ajutorul dragostei.

Haruki Murakami este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori japonezi contemporani, unii critici literari considerându-l demn de premiul Nobel.

Printre romanele sale se mai numără şi "La sud de graniţă, la vest de soare", "Kafka pe malul mării" şi "Pădurea norvegiană".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ