Un nou atac al lui Dragnea la adresa președintelui: E stilul lui Iohannis zapciul

| 05 dec, 16:29

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat miercuri un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, după scandalul din Parlament, unde PNL a cerut revocarea lui de la conducerea Camerei Deputaților. Dragnea a spus că în spatele acestei mișcări a opoziției s-ar afla șeful statului - "Iohannis zapciul" -, care, "după ce a luat casele din Sibiu cu japca, vrea să ia cu japca și România".

 

"Așa au vrut să ia cu japca și Guvernul, acum vor să ia cu japca și Parlamentul României, forțând legea. Și vor să ia cu japca și România. Este stilul lui Iohannis. Așa cum a luat cu japca și casele din Sibiu, așa vrea să ia cu japca și România", a fost reacția lui Liviu Dragnea după scandalul din Camera Deputaților.

 

"Ăsta e președintele nostru - Iohannis zapciul", a continuat Dragnea atacul la adresa președintelui.

 

Întrebat pe ce se bazează când spune că șeful statului ar fi în spatele a ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaților, Dragnea a spus că "de câteva săptămâni bune unii membri ai PNL se laudă că il au în spate pe Klaus Iohannis, care îi protejează și încurajează să dea jos Guvernul și să revoce conducerea Camerei".

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ