Un nou caz "Elodia" ZGUDUIE România! Sicriul unei fete care a murit acum 21 de ani, găsit GOL

| 29 oct, 10:03

Sicriul unei fete care a fost declarată decedată în urmă cu 21 de ani, după ce ar fi fost diagnosticată cu SIDA şi pe care rudele au înhumat-o fără să deschidă coşciugul primit de la spital, a fost găsit gol, familia spunând că în sicriu se aflau doar cârpe şi papuci.

O familie din localitatea Pesceana, judeţul Vâlcea, care recent a dezgropat sicriul unei fete declarate moartă în urmă cu 21 de ani, a găsit sicriul gol.

Conform declaraţiilor familiei, în anul 1994, Flori Dumitraşcu, la acea vreme în vârstă de cinci ani, a fost dusă de mama sa la un spital din Bucureşti, întrucât era bolnavă.

La câteva zile de la internare, părinţii fetiţei au fost anunţaţi că fiica lor a fost diagnosticată cu SIDA şi a murit.

Rudele spun că de la spitalul din Capitală părinţii au primit, pe lângă certificatul de deces al fetiţei, şi un sicriu sigilat, reprezentanţii unităţii medicale spunându-le să nu deschidă coşciugul întrucât boala de care a murit fata i-ar putea pune în pericol.

În 16 octombrie 2015, tatăl fetei, Ion Dumitraşcu, a murit, iar pentru a-l îngropa, rudele au decis să deshumeze sicriul fiicei sale şi să îl îngroape în locul acesteia în cimitirul din Pesceana, urmând ca osemintele copilei să fie reîngropate, conform tradiţiei, în locul de veci al familiei.

În momentul în care au deschis sicriul, rudele lui Ion Dumitraşcu au constatat că în sicriu nu există nicio rămăşiţă pământească a copilei.

Unchiul şi mătuşa fetei povestesc că în interiorul coşciugului au descoperit cârpe, lenjerie intimă de damă, o pânză şi o pereche de papuci.

În aceste condiţii, familia fetei declarate moartă în urmă cu 21 de ani este convinsă că aceasta nu a murit, ci a dispărut din spital.

Mama femeii, Maria, care la scurt timp de la declararea decesului acesteia a părăsit localitatea Pesceana şi s-a mutat în alt judeţ, spune şi ea că nu crede că fiica sa este moartă.

Poliţia Vâlcea a fost anunţată cu privire la acest caz de către autorităţile din localitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat că poliţiştii fac verificări pentru a stabili situaţia de fapt în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ