Un nou front de luptă deschis de PSD. Audieri în Comisia de anchetă privind SPP

| 03 oct, 12:01

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a atacat în repetate rânduri Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) şi pe şefii acestuia, spunând că sunt în slujba "statului paralel". PSD a trecut la acţiuni concrete: a înfiinţat o comisie parlamentară, unde azi au loc primele audieri.

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, şi generalul Dumitru Iliescu, fost director al SPP, sunt invitaţi marţi pentru audieri la Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecţie şi Pază în activitatea unor partide politice şi a unor lideri ai acestora.

Anunţul a fost făcut luni de preşedintele acestei comisii, senatorul PSD Daniel Butunoi. Acesta a declarat că audierile vor începe la ora 13,00.

Daniel Butunoi a fost desemnat, cu o săptămână în urmă, preşedinte al acestei comisii. În funcţia de vicepreşedinte a fost ales deputatul PNL Victor Paul Dobre, iar în cea de secretar - deputatul ALDE Florică Ică Calotă.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat pe 4 iulie constituirea acestei comisii, potrivit Agerpres.

Tag-uri: comisie spp, SPP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ