Un NOU PARTID pe scena politică din România: cine e în spatele lui

| 09 iun, 11:07

Tribunalul Bucureşti a admis cererea membrilor fondatori ai Partidului Naţional Democrat şi a dispus înscrierea PND în Registrul Partidelor Politice, informează un comunicat al formaţiunii, potrivit Agerpres.

''PND va reprezenta pe scena politică etalonul integrităţii, al competenţei şi al eficienţei. Mulţumim în mod special celor 34.000 de cetăţeni români, din toate judeţele României, care au semnat pentru înfiinţarea Partidului Naţional Democrat, consideraţi membri fondatori, care au girat cu încrederea lor PND. De asemenea, invităm toţi cetăţenii României care cred că pot da o mână de ajutor la reformarea clasei politice, să ni se alăture în primul proiect politic din ultimii 25 de ani serios, bazat pe integritate şi meritocraţie şi care poartă numele de Partidul Naţional Democrat'', se mai arată în documentul citat.

Partidul este condus de deputatul Daniel Fenechiu a strâns nu mai puţin de 34 de mii de semnături. Daniel Fenechiu este deputat, intrat în Parlament pe listele PP-DD, iar noul partid, PND, se doreşte o revitalizare a fostului partid al lui Dan Diaconescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ