Un nou post de televiziune în România

| 14 noi, 2013

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au aprobat luni o licenţă audiovizuală solicitată de S.C. Media Sud Europa SA Bucureşti pentru o nouă televiziune locală cu conţinut generalist, GDS TV, care va emite în oraşul Craiova şi în alte localităţi din judeţele Dolj şi Olt.

Potrivit documentelor depuse la CNA, acţionarul majoritar al S.C. Media Sud Europa SA Bucureşti este Gheorghe Constantin Păunescu, care este şi acţionar al societăţii care deţine televiziunea de ştiri B1 TV.

Reprezentantul editorial, Cristian Nedelcu, a precizat că decizia de a înfiinţa o televiziune vine 'ca o dezvoltare firească' a societăţii Media Sud Europa, care activează de 15 ani pe piaţa media prin postul Radio Sud, cotidianul Gazeta de Sud, revista de afaceri Oltenia Bussines şi publicaţii online (www.craiova.ro, www.gds.ro).

'În momentul de faţă producem conţinut video pe care îl difuzăm pe site-ul nostru. Pasul următor a fost acela de a deschide o televiziune', a spus Cristian Nedelcu.

Grila GDS TV va cuprinde programe de informare (53,94%), programe educative (1,75%), programe culturale (3,50%), programe de divertisment (23,72%) şi publicitate (17,09%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2013
public
Ha, ha, ha!
Draga Luiza, inca nu te poti numi ziarist si cu toate astea ai inceput sa dezinformezi! Daca ai fi avut curiozitatea minima sa verifici ce anume s-a intamplat joi (14.11.2013) in sedinta de Consiliu ai fi aflat ca mai sus numita televiziune NU A primit licenta! ... Poate daca-si schimba numele! Bravo Luiza

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ