Un nou scandal la hochei. S-a întâmplat la Miercurea Ciuc

| 06 apr, 2014

Meciul patru ai finalei de la hochei, dintre HCM Miercurea Ciuc si Corona Brasov, s-a soldat cu incidente.

Unul dintre arbitrii a fost batut de un suporter al celor din Miercurea Ciuc, suparat ca echipa sa a pierdut cu 3-2.

Arbitrul de origine maghiara a fost lovit cu crosa dupa terminarea intalnirii, scrie Prosport. "Am aflat de conflict cand am intrat cu jandarmii in patinoar sa-i preluam. Ne-au spus ce s-a intamplat, erau putin speriati. Intr-un fel si ei au gresit, intrucat li s-a spus sa stea in cabina pana vor fi preluati de Jandarmerie. Bineinteles, nu este normal ce s-a intamplat. Ei au iesit insa in patinoar, se uitau la un antrenament", a declarat seful Comisiei de Arbitri, Dumitru Trandafir.

Presedintele celor de la Corona Brasov, Emilian Cernica, nu e mirat de acest incident.

"Ferencvaros a avut probleme anul trecut in Liga MOL. Apoi, un membru din Biroul Federal, din Gheorgheni, a fost batut de un interlop din Miercurea Ciuc. Acum, un interlop i-a amenintat sotia unui arbitru maghiar pe un cont de socializare ca va avea probleme daca acesta va mai veni la vreun meci la Miercurea Ciuc. S-a ajuns foarte departe. Acum au vazut si maghiarii ce se intampla la Miercurea Ciuc", a declarat Cernica.

2-2 e scorul dupa patru partide in finala Campionatului National de hochei pe gheata.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ