Un politician care a dat BAC-ul a luat nota 1 la Limba română

| 10 iul, 2014

Primarului comunei Năruja, pedelistul Ciprian Nicu Popescu, nu prea i-a plăcut Limba și Literatura Română, scrie monitorulvn.ro.

Săptămâna trecută, el a susținut examenul de Bacalaureat, iar la Limba Română scris a fost notat cu... 1. Ceva mai bine s-a descurcat la a doua probă, cea obligatorie a profilului, în speță Istoria, unde a obținut nota 5,55 iar la ultima probă, cea la Geografie, a obținut un punctaj chiar foarte bun, respectiv 9,60.

Edilul este absolvent al Liceului „Simion Mehedinți” din Vidra, specializarea științe sociale. El a urmat cursurile la seral, dar din cauza notei la Limba Română, proba scrisă, nu a reușit să treacă Bac-ul. Acum, are șansa de a promova la sesiunea din toamnă. Asta doar dacă se pregătește mai bine la materia care l-a pus în dificultate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ