Un poliţist a fost înjughiat în Bucureşti

| 19 oct, 2013

Un poliţist a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat rămas deocamdată neidentificat, în staţia tramvaiului 41 din zona pieţei bucureştene Crângaşi. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Universitar, pentru a i se acorda îngriiri.

Din primele informaţii de la martori, atacatorul i-ar fi cerut poliţistului o ţigară, după care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe acesta în zona abdomenului, anunţă Mediafax. Cei doi se aflau la Piaţa Crângaşi, în staţia de tramvai 41. În urma unui apel la 112, poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, starea lui fiind stabilă.

Potrivit informaţiilor de la Spitalul Universitar, starea poliţistului este relativ bună, a fost stabilizat şi se află internat. Acesta prezintă mai multe plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, abdomenului şi membrelor.

Poliţistul înjunghiat era în afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ