Focuri de armă pentru prinderea unui tânăr ce conducea fără permis auto

| 15 apr, 2013

Poliţiştii bucureşteni din cadrul Secţiei 4 au prins în flagrant un tânăr de 21 de ani, sâmbătă 13 aprilie, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Aceştia au observat un autoturism ce se deplasa pe Calea Giuleşti, din capitală,  al cărui conducător auto, la observarea echipajului, a mărit viteza de deplasare. La scurt timp, poliţiştii au reuşit să oprească au toturismul, iar din interiorul acestuia au coborât două persoane de sex masculin care au încercat să fugă, dar au fost imediat prinşi şi imobilizaţi, potrivit unui comunicat al MinisteruluiAfacerilor Interne.

Din cauza comportamentului  violent al tinerilor, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă, însă în urma folosirii armamentului nu au fost victime sau pagube materiale. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Secţiei 4 pentru continuarea cercetărilor.

Conducătorul autoturismului se află în stare de arest preventiv şi va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ