Un preşedinte de partid din România se retrage din funcţie. Motivul este incredibil

| 16 mar, 13:17

Preşedintele partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a anunţat luni că a decis să se retragă din funcţia de conducere a partidului pe care l-a fondat motivând că "există momente în viaţă când ierarhia priorităţilor noastre se resetează", potrivit epochtimes-romania.ro.

"O întâmplare fericită petrecută-n familia mea face obligatoriu acest anunţ. Sunt astăzi soţ şi viitor tată, ceea ce n-am fost în perioada fierbinte de structurare a mişcării Noua Republică. Trei ani de viaţa adultă i-am dedicat, cu timp şi fără timp, vieţii în Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri", a anunţat Mihail Neamţu.

"De astăzi, 16 martie 2015, renunţ la funcţia de Preşedinte al singurului partid românesc afiliat încă din 2013 la Alianţa Conservatorilor şi a Reformiştilor Europeni. Doresc să mulţumesc fiecărui om în parte care mi-a oferit încrederea şi tuturor echipelor cu care-am lucrat. Vreau să vă felicit pe toţi pentru c-aţi dat un uriaş impuls de speranţă democratică unei Românii blocate-n deznădejde", a mai precizat Mihail Neamţu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ