Un român pe lista candidaţilor Partidului Popular din Spania, la alegerile europarlamentare din 25 mai

| 17 apr, 2014

Partidul Popular din Spania (PP) a depus lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, pe care figurează şi prim-vicepreşedintele PDL Diaspora, Marius Ionel Ioan, după cum informează un comunicat de presă.

Marius Ionel Ioan este stabilit în Spania din anul 2001, lucrează la Camera Deputaţilor din legislativul spaniol şi a fost cooptat în echipa PDL Diaspora de către senatorul Viorel Badea, preşedintele organizaţiei.

Potrivit comunicatului transmis de PDL Diaspora, introducerea candidaturii unui cetăţean român pe Partidului Popular din Spania, considerat cel mai puternic din Spania şi un pilon de bază al construcţiei dreptei europene, constituie dovada respectului şi încrederii pentru cei peste 800.000 de români rezidenţi în Peninsula Iberică.

Partidul Popular din Spania arată astfel că doreşte participarea românilor la viaţa politică spaniolă şi la procesul decizional, considerând că votul acestora poate decide victoria PP. 

PDL Diaspora consideră că alegerile din 25 mai reprezintă un bun prilej pentru românii din Spania de a răspunde acestui gest de încredere arătat de PP şi de a-şi spori vizibilitatea şi importanţa prin implicare în viaţa politică a statului de rezidenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ