Super-amical la Timişoara: Cel mai puternic club englezesc de rugby, Saracens, va juca cu RCM

| 23 sep, 2014

RCM Timişoara n-a reuşit să câştige campionatul intern, dar loveşte din nou la capitolul imagine. Bănăţenii au reuşit să perfecteze cel mai puternic meci disputat în rugby-ul românesc, în ultimele două decenii.

Dan Dinu, proprietarul RCM Timişoara, a anunţat sosirea în oraşul de pe Bega a celor de la Saracens, deja parteneri ai RCM, pentru un meci amical cu formaţia locală. Evenimentul urmează să aibă loc pe 18 octombrie, cel mai probabil pe Stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Pe data de 18 octombrie, avem plăcerea de a anunța un meci de un nivel nemaivăzut în ultimii 20 de ani în România, cel dintre RCM Timișoara și echipa londoneză Saracens. De 20 de ani, nu a mai fost prezentă o echipă atât de titrată ca și Saracens în România. Vorbim de prima grupă valorică a Europei”, a declarat Dinu.

Amicalul cu Saracens va fi şi un test pentru jucătorii lui RCM, după ce clubul timişorean nu a primit acceptul de a reprezenta România în Challenge Cup. Chiar dacă nu au câştigat titlul în acest an, bănăţenii nu au renunţat la gândul de a ieşi în Europa şi în meciuri oficiale, de anul viitor.

”Poate să primească un wild card din partea organizatorilor, să vedem dacă este posibil acest lucru”, spunea Dan Dinu.

El spune că surprizele nu se vor termina aici: „Avem o serie de surprize anul viitor, pe care nu aş vrea să le divulg acum, vom face cât mai multe meciuri internaționale, iar noi probabil că vom merge la rândul nostru în străinătate”, a spus Dinu.

De anul viitor acest contract de colaborare se va vedea şi în imaginea clubului. Aici ne referim la nume, dar şi la stemă. Totuşi, nu se va vorbi despre Saracens Timişoara, identitatea organizaţiei va păstra şi actuala denumire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ