Un taiwanez a fost salvat după ce a plutit pe mare 60 de ore, agăţat de capacul unui sicriu

| 06 ian, 2014

Un taiwanez în vârstă de 42 de ani a fost salvat după ce a plutit pe mare 60 de ore, agăţat de capacul unui sicriu. Bărbatul nu ştia să înoate, a scris luni presa din Taiwan, preluată de AFP.

Tseng Lien-fa a mers vineri dimineaţă pe o plajă de pe coasta de est să prindă anghile, când a fost luat de un val imens. 'Am reuşit să rămân în picioare când primul val m-a lovit în piept, însă al doilea, mai mare, m-a târât în larg', a declarat bărbatul, pentru United Daily News. El a reuşit să se agaţe de capacul de lemn al unui sicriu, care plutea în apropiere, şi a rămas aşa până când valurile l-au dus la mal, duminică dimineaţă, la 70 km sud de unde fusese luat de apă.

Paza de coastă taiwaneză, alertată de dispariţia lui, l-a găsit duminică la prânz pe o plajă din sud-estul insulei, suferind de deshidratare după cele 60 de ore petrecute în apă.

'Ţinând cont de faptul că nu a mâncat şi nu a băut nimic în timpul celor 60 de ore cât a plutit pe mare, rămânând conştient, se poate spune că supravieţuieşte datorită unui miracol', a spus un medic de la spitalul din Hualien.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ