Un tânăr din Bucureşti a deschis un site unde TOTUL costă 50 de lei

| 11 mar, 2014

Laurentiu Matache, un tanar in varsta de 29 de ani din Bucuresti este cel care a pus bazele microjoburi.ro, “o platforma online de unde poti cumpara orice serviciu cu 50 de lei, scrie Business Magazin.

Microjoburi.ro ofera servicii care se intind pe multe domenii, de la meditatii pana la plimbari de caini. Toate au pretul de baza de minim 50 de lei, insa acesta poate creste daca exista cerinte speciale.

"Platforma are doua tipuri de activitati: microjoburi prestate online (precum design de logo, design de website) si microjoburi prestate offline, in afara platformei (cum ar fi babysitting sau meditatii)", explica Laurentiu Matache. "Cumparatorii fie pot cauta pe platforma serviciul de care au nevoie, fie pot sa solicite un serviciu personalizat; ei pot alege intre mai multi prestatori in functie de istoricul lor in platforma: calificativele si evaluarile acordate de cumparatori anteriori".

Ideea nu este una originala, insa ea nu a mai fost pusa in practica in Romania. Fondatorul considera ca secretul a fost determinarea unui pret atragator pentru publicul tinta.

Mai multe aici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ