Un român a realizat o aplicaţie care te face nemuritor

| 04 feb, 2014

Marius Ursache, antreprenor român, co-fondator al agenţiei Grapefruit, a lansat împreună cu o echipa de antreprenori de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), startup-ul  Eterni, o platform digitală care te va ajută să fi prezent în mediul virtual după moartea ta, scriu jurnaliştii de la economica.net.

Aplicaţia se bazează pe inteligenţă artificială va colecta toate datele generate de o persoană în cursul vieţii şi va genera un avatar, care va împrumuta trăsăturile de personalitate ale subiectului. Aplicaţia poate astfel simula intracţiunea unei persoane cu ceilalţi, chiar şi după moartea sa.

Platforma eterni.me a fost deja accesată de 55.000 de utilizatori în doar patru zile de la lansarea site-ului, iar numărul celor înscrişi pentru etapa de testare se ridică la 3.000 după doar o saptămână. Românul este cel care conduce echipa de programatori, ingineri software şi designeri care a realizat acest proiect.

Proiectul românului este intens dezbătut de televiziunile americane CNN şi NBC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ