Un taur de 400 de kilograme, liber pe străzile din Focşani

| 10 iul, 13:29

Un taur de 400 de kilograme adus la abator pentru sacrificare, a fost scăpat în momentul în care era scos din maşina proprietarului. Animalul, speriat şi agitat, a luat-o la goană pe străzile municipiului Focşani, însă a fost prins după câteva zeci de minute.

"Animalul a scăpat în momentul în care era manevrat de către proprietar şi de către angajaţii abatorului pentru a fi dus în abator. Fiind speriat, angajaţii abatorului nu l-au mai putut controla şi l-au scăpat. S-a sunat apoi la 112 şi am pornit în căutarea lui, pentru a-l tranchiliza şi a-l duce în abator", a declarat, vineri, medicul veterinar Adrian Moscu.

Animalul a fost găsit după câteva zeci de minute de la primirea  apelului la 112 în zona Spitalului Judeţean "Sfîntul Pantelimon" din Focşani, la peste un kilometru de locul în care a scăpat animalul. 

"Era un animal speriat, agitat, pe străzile unui oraş. Din fericire, vremea este ploioasă, iar pe străzi nu era foarte multă lume. L-am găsit la circa 1.000 de metri după aproximativ jumătate de oră, l-am tranchilizat, fiind transportat apoi la abator, fără a produce probleme", a mai spus medicul veterinar Adrian Moscu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ