Un vicepreşedinte de organizaţie PDL îl atacă pe Cristian Preda

| 06 iul, 2013

Vicepreşedinta organizaţiei PDL sector 6, Daniela Nicolescu, i-a reproşat europarlamentarului Cristian Preda, care riscă să fie suspendat din partid, faptul că 'nu prea ştie ce este munca de organizaţie' şi a anunţat că nu va mai accepta să susţină oameni pe care nu îi cunoaşte.

'Am luat cuvântul astăzi, revoltată de ceea ce colegul nostru Cristi Preda a spus aici. Am toată stima şi tot respectul pentru pregătirea dânsului, dar vreau să spun că eu sunt dintre aceia care chiar am fost în stradă, împreună cu membrii organizaţiei mele, ca să iasă dânsul europarlamentar. (...) Eu nu m-am dus pe facebook sau pe alte reţele de socializare să spun asta, o spun aici şi nu sunt de acord să fiu eu jignită, nici colegii din sectorul 6, nici alţi colegi de un domn care nu prea ştie ce e munca în organizaţie', a spus Daniela Nicolescu la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL, aprecierile ei fiind întâmpinate cu aplauze de cei din sală.

Ea a adăugat că nu a pregătit un discurs şi că face parte dintre 'bolşevicii din sală', precizare făcută după ce Cristian Preda, în alocuţiunea sa, le-a cerut celor prezenţi la Consiliul Naţional de Coordonare să nu fie bolşevici.

'După toate ieşirile pe care domnul le-a avut în spaţiul public, ţin să vă spun că eram presaţi în organizaţii şi ni se spunea: 'De ce susţinem astfel de oameni? De ce am promovat astfel de oameni?' Şi noi nu o să mai acceptăm în sectorul 6 să muncim pentru oameni pe care nu îi cunoaştem', a spus Nicolescu.

Europarlamentarul Cristian Preda le-a spus sâmbătă colegilor săi din Consiliul Naţional de Coordonare al PDL că dacă vor vota suspendarea sa din partid pentru şase luni, nedreptatea va fi insuportabilă pentru el şi se va despărţi de ei.

'Motivul pentru care BPN a propus să fiu suspendat este criticarea în public a lui Vasile Blaga, toată lumea ştie. În propunerea BPN scrie că am încălcat articolul din statut care spune că nu aş fi promovat opţiunile partidului din programele electorale, că nu am pus în practică deciziile conducerii, că nu aş fi susţinut candidaţii partidului. Resping categoric toate aceste acuzaţii ca neadevărate. Ele au fost născocite. Membrii BPN sunt deranjaţi că am avut opinii diferite de cele ale lui Vasile Blaga, dar ştiţi bine doar bolşevicii reduceau partidul la un om, vă rog, nu fiţi bolşevici. Suntem într-un conflict de opinie', a declarat Preda.

Tag-uri: bpn, cristian preda, pdl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ