Unde a fost găsit trupul Luizei, fata ucisă de criminalul din Caracal

| 29 iul, 08:41

Anchetatorii au descoperit rămăşiţe umane arse lângă râul Olt. Conform primelor cercetări, ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

Cel puțin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, au declarat surse judiciare pentru Mediafax, anchetatorii identificând rămășițe umane arse lângă apă. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata de 18 ani dispărută în aprilie.

Luiza Mihaela Melencu, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că rămășițele umane arse au fost găsite în apropierea apei, motiv pentru care se crede că cel puțin o victimă a fost aruncată în apa râului.

Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în luna aprilie, iar criminalul Gheorghe Dincă refuză să spună ce a făcut cu trupul Alexandrei.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a declarat că poliţiştii din comuna Coşoveni i-au spus de mai multe ori că fiica ei este majoră şi ar putea fi plecată cu un iubit, „cu un Făt-Frumos".

Mama Luizei a spus că bunicii fetei au început să se îngrijoreze chiar în ziua dispariţiei pentru că adolescenta nu obişnuia să întârzie când pleca de acasă şi răspundea tot timpul la telefon.

Potrivit mătuşii Luizei Melencu, a doua zi de la dispariţia adolescentei bunicul acesteia a primit un apel telefonic, de la un bărbat, care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ