UNIC în România - miting pentru susţinerea unui fost purtător de cuvânt din Poliţia locală

| 09 ian, 2014

Demiterea lui Dănuţ Dinu din funcţia de purtător de cuvânt al IPJ Argeş a suscitat vii dispute. În timp ce autorităţile locale, de la prefect la preşedinte de Consiliu Judeţean, îl critică pe aceasta, considerând că şi-a depăşit atribuţiunile pentru că a avut opinii proprii, opinia publică îi este alături şi pentru asta pregăteşte un miting de susţinere pentru acesta, scrie http://www.bitpress.ro.

Danut Dinu se face vinovat pentru ca rostit un adevar si anume ca in Piata Ceair este o mizerie si o coruptie. Dupa ce cateva zile a intrat in silentio stampa si a vorbit familia pentru el, mai ales dupa ce a fost jignit de un parlamentar argesean, Danut Dinu a facut joi un apel catre toti cei care ar dori sa organizeze un miting de sustinere pentru el.

Iata mesajul:

,,Dragi prieteni, inteleg ca unii dintre voi vor sa organizeze un miting pentru sustinerea mea. Sunt onorat si impresionat. Ar fi pentru prima oara cand oamenii si- ar manifesta sprijinul pentru un politist in Romania. Va rog insa sa nu participati pentru ca nu cred intr-o asemenea solutie. Sunt nevinovat si cred ca prin mijloacele legale pe care le am la dispozitie voi demonstra asta. Nu m-am nascut purtator de cuvant si nimeni nu este de neinlocuit. Sunt in concediu si am nevoie de liniste pentru a avea grija de familia mea minunata care mi-a demonstrat inca o data ca ma iubeste neconditionat. Cu stima si respect pentru voi toti, Danut Dinu.” scrie acesta pe contul sau de Facebook.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ