Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic National

| 26 dec, 2014

Unitatea 2 a Centralei Nuclearoelectrice de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic National în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2014, informează, vineri, Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN).

Unitatea 2 a Centralei Nuclearoelectrice de la Cernavodă a fost deconectată, în mod controlat, de la Sistemul Energetic National în data de 23 decembrie 2014 pentru remedierea unei defecțiuni punctuale a unei linii de impuls aferente unui instrument de măsură amplasat în clădirea reactorului.

,,Activitățile de remediere și cele de reconectare s-au desfășurat respectând procedurile centralei, precum și normele de protecție și securitate, fără niciun impact advers asupra populației, personalului, instalațiilor și mediului înconjurător', spun reprezentanții Nuclearelectrica.

Citeşte şi: Salariile colosale ale angajaţilor EnergoNuclear au fost făcute publice. Cât câştigă un salariat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ