Universitatea Craiova a rămas fără imn. Familia poetului Adrian Păunescu l-a cedat echipei Olguţei

| 05 noi, 2013

Adrian Mititelu și suporterii Universității Craiova au mai primit o lovitură. După ce a fost alungată la Severin, obligată să joace cu porțile închise și interzisă pe Ion Oblemenco, Universitatea Craiova a rămas și fără imn.

Site-ul oficial al CS Universitatea Craiova a publicat în această după-amiază un comunicat prin care Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, anunţă că a decis să cedeze "cu titlu gratuit" imnul "Cîntec pentru Olteni

Iată comunicatul lui Andrei Păunescu:

Astăzi, 5.11.2013, eu, Andrei Alexandru Păunescu, fiu al poetului Adrian Păunescu, împreună cu membri ai familiei Păunescu, anunţ public cedarea cu titlu gratuit a imnului „Cântec pentru Oltenia“ echipei Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Consider că este clubul care poate să reînvie legenda şi spiritul Craiovei Maxima, echipa căreia imnul i-a fost adresat de la bun început.

Club Sportiv U Craiova SA are exclusivitate pentru folosirea versurilor, nicio altă formaţie neavând dreptul să-l folosească.

Este cântecul pe care tatăl meu mi l-a încredinţat spre a-l cânta pe scena Cenaclului Flacăra şi pe care îl cânt şi în prezent în toată ţara şi nu numai.

Mă alătur unor nume ca Silviu Lung, Gheorghiţă Geolgău, Corneliu Stroe, Nae Ungureanu, Nicolae Negrilă, Gheorghe Craioveanu, Pavel Badea, Ovidiu Stângă etc, în sprijinul dezinteresat şi sincer pentru echipa unui oraş de poveste.

În încheiere, aş vrea să îndemn milioanele de suporteri olteni să se unească în susţinerea unor valori care ne-au caracterizat mereu: decenţă, pasiune, ambiţie, etică, profesionalism şi dorinţa de a fi cei mai buni.

Doar aşa Universitatea Craiova poate să renască!

Andrei Alexandru Păunescu

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ